SHAKLEE MALAYSIA

SUPPLEMENT TERBAIK MALAYSIA UNTUK KESIHATAN

Assalamualaikum,

RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE YANG MENDAPAT TEMPAT DIHATI PENGGUNA DI SELURUH DUNIA
Rangkaian Produk Shaklee Yang Mendapat Tempat Dihati Pengguna Di Seluruh Dunia

Jenama Shaklee terkenal dengan supplement terbaik Malaysia untuk kesihatan . Produk vitamin, mineral dan pelbagai nutrisi yang ada dalam rangkaian jenama Shaklee sangat sesuai diambil oleh semua peringkat umur . Produk kecantikan juga tidak kurang hebatnya . Rata-rata pengguna sangat menyukai produk penjagaan wajah kerana kesannya yang sangat memuaskan .

Produk Yang Selamat Terbukti Berkesan

Selama lebih 100 tahun, Shaklee menghasilkan produk yang terbukti klinikal selamat dan berkesan secara semulajadi . Setiap produk yang dihasilkan diuji dahulu oleh pakar-pakar yang dilantik bagi memastikan mutu kualiti terpelihara dan tidak akan menjejaskan pengguna . Setiap bahan di dalam botol Shaklee dicipta untuk pulih kesihatan, rawat penyakit, kekalkan tenaga yang baik .

Tiada syarikat lain yang mampu menandingi Shaklee dengan penghasilan dan kajian ke atas produk . Bagi memastikan produknya selamat dari masa ke semasa .

Penyelidikan Klinikal

Di Shaklee, penyelidikan saintifik adalah sebahagian daripada strategi korporat mereka selama lebih 30 tahun . Komitmen Shaklee terhadap penyelidikan klinikal dan saintifik adalah apa yang telah membezakan antara Shaklee dengan yang lain dan Shaklee telah menghasilkan lebih 100 kertas saintifik yang diterbitkan dalam jurnal saintifik penilaian sejawat yang menyokong keselamatan dan keberkesanan produk .

Di bahagian ini, anda boleh meneroka setiap kajian dan penyelidikan klinikal serta kajian saintifik Shaklee yang telah dijalankan ke atas kebanyakan Produk Shaklee kegemaran anda .

Penjagaan Kesihatan

Rangkaian Penjagaan Kesihatan
Rangkaian Penjagaan Kesihatan

Shaklee telah mencipta dan menghasilkan produk pemakanan berkualiti yang bukan sahaja selamat dan mesra alam, malah dibuktikan secara sains bahawa ia sangat berkesan . Shaklee menawarkan produk hebat yang telah membantu mengubah kehidupan orang ramai melalui langkah kecil yang mudah tetapi membawa hasil yang besar . Di situlah bermulanya Shaklee Effect™ .

Proses transformasi yang amat mudah . Dengan menggunakan panduan yang disediakan ini untuk mengetahui nutrisi asas penting yang anda perlukan .

Kemudian, tambahkan set penyelesaian bagi memenuhi kepentingan dan masalah kesihatan anda hadapi .

Penjagaan Kecantikan 

Rangkaian Penjagaan Kecantikan Shaklee
Rangkaian Penjagaan Kecantikan Shaklee

Istimewanya Produk Shaklee adalah formulasi yang dicipta bagi menghasilkan produk yang hebat . Nutrien sama yang anda makan untuk kesihatan dalaman turut memainkan peranan penting untuk penampilan luaran anda kerana kandungan yang ada di dalam supplement Shaklee turut terkandung di dalam set penjagaan wajah .

Kerana itulah, barangan penjagaan kulit dan wajah anda seharusnya bukan dibeli dari syarikat kosmetik tetapi dari syarikat yang mengetahui dan mengenali kepelbagaian nutrien sepenuhnya . Lihatlah betapa indahnya apabila kecantikan yang terhasi adalah dari pemilihan yang menyihatkan dan selamat . Barulah ia menampakan hasil keserian yang nyata .

Penjagaan Rambut

Rangkaian Penjagaan Rambut Shaklee
Rangkaian Penjagaan Rambut Shaklee

Kulit rambut yang sihat adalah asas rambut yang sihat . Disebabkan itulah setiap Produk Prosante® mengandungi Scalp Health Complex iaitu campuran 10 vitamin, mineral dan herba yang menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilau . Shaklee memilih ramuan seperti Ekstrak Swertia dan Halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut . Mineral kulit penting seperti tembaga, zink, mangan dan vitamin A bagi menyokong pembaharuan sel kulit kepala yang sihat . Manakala MInyak Daun Tea Tree dan Ekstrak Teh Hijau bagi melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas dan lain-lain tekanan persekitaran . Anda tidak akan menemui bahan kimia keras yang boleh merosakkan rambut di dalam produk penjagaan rambut kami .

Penjagaan Rumah

Rangkaian Penjagaan Rumah Shaklee
Rangkaian Penjagaan Rumah Shaklee

Selain menghasilkan rangkaian supplement dan skincare yang terbaik di dunia, Shaklee turut menghasilkan rangkaian penjagaan rumah yang sangat selamat, lembut dan mesra alam . Bahkan ianya terhasil daripada bahan yang ada di dalam supplement Shaklee .

Produk Get Clean® yang selamat, berkesan, mesra alam dan pintar menjadikan kerja-kerja pembersihan lebih mudah dan berjalan lancar . Disebabkan itulah mengapa kita percaya kediaman yang sihat bermula dengan produk yang anda gunakan . Dengan langkah mudah ini, anda maju ke depan ke arah kediaman yang lebih sihat, keluarga yang lebih sihat dan dunia yang lebih hijau .

 

 


Untuk mendapatkan manfaat penuh dari Produk Shaklee, pastikan anda mendapatkannya dari kami kerana dengan pengetahuan produk yang diperolehi dan pengalaman selama 20 tahun dengan bimbingan oleh doktor berpengalaman dan pakar nutrisi menjadikan kami berbeza berbanding Pengedar Shaklee lain .

Anda boleh mendapatkannya dengan lebih berbaloi dan diiringi consultation exclusive dari pakar nutrisi Shaklee dengan mendaftar sebagai Ahli Shaklee . Daftar Ahli Shaklee untuk mendaftar dan membeli Produk Shaklee pada harga ahli yang sangat menjimatkan.

Dapatkan dari Pengedar Shaklee #SuperStarzFamily bagi memastikan anda mendapatkan Produk Shaklee anda dari Pengedar Shaklee yang benar-benar terlatih secara professional.

 

 

 

 

4 thoughts on “SUPPLEMENT TERBAIK MALAYSIA UNTUK KESIHATAN”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *